KATO IC100-5 rupsdumper voor Drenth Groep

Drenth Groep uit Emmen heeft de eerste van twee nieuwe KATO IC100-5 Stage V rupsdumpers in ontvangst genomen. Uit handen van Gert Tibbe, verkoopadviseur bij Kemp Groep, ontving Henry Kuper de sleutel van de eerste rupsdumper. Wij wensen Drenth Groep veel werkplezier met nieuwe dumpers!

De standaarduitrusting van de KATO rupsdumper bestaat onder andere uit een airconditioning, zij- en achteruitrijcamera, luxe stoel en eenvoudige joystick-bediening. De voorklep en motorklep zijn eenvoudig te openen en vanaf straatniveau zijn de essentiële onderdelen makkelijk toegankelijk voor een dagelijkse inspectie. Bovendien is de rupsdumper uitgerust met een weegsysteem om de dagproductie te kunnen monitoren. De cabine kenmerkt zich door het uitstekende zicht rondom. De KATO IC100-5 rupsdumper heeft een laag zwaartepunt en hoge bodemvrijheid, wat het een genot maakt om mee te werken.

De 11,6 ton wegende KATO rupsdumper op 700 millimeter brede rubberen rupsen heeft een motorvermogen van 260 pk, laag brandstofverbruik en een rijsnelheid van maximaal 12 km/uur. De lage opbouw van de cabine van 2.70 laat in veel gevallen vervoer op een bakwagen toe. Het lagere eigengewicht biedt voordeel bij het transport van twee dumpers op één combinatie (vrachtwagen).

Over Drenth Groep
Drenth Groep uit Emmen bestaat uit Drenth Grondverzet en Graderverhuur. Drenth Groep beschikt gespecialiseerde kennis, vakmensen en een machinepark dat dagelijks gebruikt wordt voor het grondwerk, profileren en verbreden van wegen en infraprojecten. Met een team van zo’n 50 specialisten werken zij voor een groot aantal opdrachtgevers in Nederland en Duitsland. Naast het specialisme in infrastructuur is Drenth Groep ook actief in spoorwerkzaamheden en grondwerk in de meest ruime zin van het woord. Kijk op www.drenth-groep.nl voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.