Gebr. Borg B.V. kiest nogmaals voor BOMAG!

Gebr. Borg B.V. uit Farmsum heeft naast een BOMAG BW177D-5 ook een nieuwe BOMAG BW211D-5 afgeleverd gekregen. De bewezen kwaliteit van BOMAG heeft het bedrijf wederom overtuigd. Wij wensen Gebr. Borg ook met deze BOMAG grondwals heel veel werkplezier!

De BOMAG grondwalsen zijn leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. De circa 11 ton wegende BOMAG BW211D-5 heeft een vermogen van 130pk, is o.a. standaard uitgerust met airco, comfortabele luxe draaibare bestuurdersstoel, digitale verdichtingsmeter, startstop-systeem. Deze verdichtingsmachines kunnen optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW211D-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Over Gebr. Borg B.V.

Gebroeders Borg, gevestigd in Farmsum (Delfzijl), is gespecialiseerd in diverse grondverzetwerkzaamheden. U kunt hier ook terecht voor op- en overslag, tankcleaning, bulkstorage en leveringen van verschillende soorten zand, grind, steen en meer. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.gebroedersborg.nl/

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.