DURFA neemt opnieuw een BOMAG wals in gebruik

DUFRA spoor- en grondwerken uit Dongen heeft een BOMAG BW120AD-5 tandemwals in ontvangst genomen. Na eerder een BW177D-5 grondwals neemt DUFRA nu deze 2,7 ton wegende wals met stage V motor in gebruik. Daarnaast neemt DUFRA ook een BPR70/70DE trilplaat in gebruik.Wij wensen DUFRA wederom veel werkplezier met het nieuwe BOMAG materieel!

De BOMAG BW120AD-5 tandemwals is met een gewicht van 2.700 kg en 1.200 mm werkbreedte één van de populairste tandemwalsen uit het leveringsprogramma van BOMAG en Kemp Groep. Wat de tandemwalsen verder populair maakt is het meetsysteem van BOMAG, de Economizer. Dit systeem geeft op eenvoudige en overzichtelijke wijze al tijdens het verdichten inzicht in de bodemdichtheid, in combinatie met de asfalttemperatuurmeter maakt dit het verdichten eenvoudiger en nauwkeuriger.

Het complete programma BOMAG tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de werkzaamheden.

 

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!

Alle Bomag walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Over DUFRA

De werkzaamheden van DUFRA spoor-en grondwerken vinden voornamelijk in de Benelux plaats, maar indien nodig ook daarbuiten. Ze zijn 24/7 actief, in zowel grote als kleine projecten in het grondverzet, de wegenbouw en spoorbouw. Het specialisme van DUFRA is het ‘3D profileren’. Waar dit voorheen gebeurde door middel van laser, wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt van Total station. Door de hoge nauwkeurigheid van deze meetinstrumenten, kunnen complexe profielen mm nauwkeurig profileren, zoals: zandbanen voor straatwerk of betonplaten, puinbanen voor bijvoorbeeld asfalt of beton en ballastbanen voor de spoorwegen. DUFRA spoor-en grondwerken: “Met ons moderne machinepark en ons kleine, maar zeer vakbekwame team van medewerkers klaren wij elke klus.” Kijk op dufra.nl voor meer informatie en alle projecten en werkzaamheden.