Driemaal BOMAG BW177D-5 voor Bove

Verhuurmaatschappij Bove heeft opnieuw BOMAG walsen in ontvangst genomen. Ditmaal heeft Kemp Groep drie BOMAG BW177D-5 grondwalsen afgeleverd. Wij wensen Verhuurmaatschappij Bove veel werkplezier met de BOMAG grondwalsen!

De 6.800 wegende BOMAG BW177D-5 grondwals heeft een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.686 mm. Verder voorzien van Airco, verdichtingsmeter, werkverlichting, radio en afneembare zwaailamp. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen en/of GPS. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW177AD-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Voor ieder type werk is er bij Kemp Groep een geschikte wals beschikbaar. Meer weten over de verschillende asfaltwalsen? Kijk op www.kemp-groep.nl of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Bove Verhuurmaatschappij
Bove is een verhuurmaatschappij die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van verdichtingsmachines. Onlangs vierde het bedrijf haar 40ste verjaardag en daarmee is de naam een heus begrip in de Nederlandse wegenbouw. Bove draagt zorg voor een verhuurvloot van maar liefst 350 verdichtingsmachines verdeeld over 3 depots en daarmee is het bedrijf te vinden in: Amsterdam, Etten-Leur en Joure. Van trilplaten tot en met 24 tons bandenwalsen, Bove verhuurt het allemaal! Kijk op www.bove.nl voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.