De perfecte allrounder: De Kramer 2706 verreiker!

Deze nieuwe Kramer 2706 verreiker is door Kemp Groep recentelijk afgeleverd in Brabant. De verreikers van Kramer bieden veel comfort aan de machinist dankzij het moderne bedieningsconcept en comfortabele cabine met perfect zicht op de werkzaamheden. Kijk op kemp-groep.nl voor ons volledige Kramer leveringsprogramma met wielladers, telescoopwielladers en verreikers.

Met hun bijzonder compacte afmetingen ontsluiten verreikers van Kramer een breed scala aan toepassingen in de bouw, tuinbouw en de GWW-branche. Hef- en transportwerk is snel en eenvoudig, zelfs in de krapste ruimtes. Deze effici├źnte machines maken indruk met hun dynamische vierwielaandrijving, groot laadvermogen, onovertroffen wendbaarheid en laag gewicht.

Start met het samenstellen van uw verreiker!

Alle Kramer verreikers en wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.