Compleet uitgeruste Schaeff TL120 afgeleverd!

Deze Schaeff TL120 werd afgeleverd bij Kortier Mechanisatie. De professionals van Kemp groep Ommen hebben deze TL120 opgebouwd en onder andere voorzien van automatische vetsmering, radio, een zwaailamp op de cabine, extra werkverlichting en een 3e functie. We danken Kortier Mechanisatie weer voor het vertrouwen en wensen de eindklant veel plezier met deze mooie TL120.

De Schaeff TL120 is een compacte wiellader met een hoge rijsnelheid. Deze machine, is zorgvuldig afgewerkt, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De TL120 is leverbaar met diverse toebehoren. De circa 7,0 ton wegende machine heeft een motorvermogen van 101 pk en een maximale kieplast van 5.000 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick. 

Deze Schaeff TL120 is door de Kemp Groep in Ommen compleet uitgerust met onder andere automatische vetsmering, radio, een zwaailamp op de cabine, extra werkverlichting en een 3e functie.

Over Kortier Mechanisatie
Kortier Mechanisatie is gespecialiseerd in verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie en keuring van landbouwmachines. Maar ook voor tuin- en parkmachines bent u aan het juiste adres. Kortier is al meer dan 75 jaar actief in de landbouwmechanisatie. In het ruime assortiment aan landbouw-, tuin- en parkmachines vind je merken als Claas, Trioliet en Slootsmid. Ze werken in een modern ingerichte werkplaats in Bentelo en beschikken over een ruime voorraad van (jong) gebruikte land- en tuinbouwmachines. Kijk op www.kortiermechanisatie.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Schaeff wiellader samenstellen!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL120. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.