Canycom S300 rupsdumper voor Oussoren

Loon- en verhuurbedrijf Oussoren nam onlangs een Canycom S300 in gebruik. Marc, chauffeur bij Oussoren, nam uit handen van Fred Plomp, werkvoorbereider bij Kemp Groep, de sleutels in ontvangst. Kemp Groep dankt Oussoren voor het vertrouwen en wenst hen veel werkplezier met de nieuwe dumper.

De Canycom S300 (BENS 300R) biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijke bedieningspaneel met LED-scherm. De uniek draaiende laadbak heeft een laadvermogen van maar liefst 3.000 kg. Met het eigen gewicht van ca. 2.650 kg en met een volle laadbak komt de bodemdruk op slechts 0,39 kgf/cm2. De hydrostatische transmissie met dubbele rijpompen zorgt voor perfecte terreineigenschappen en in combinatie met de krachtige en zuinige Stage V motor is dit een product van Japanse topkwaliteit. De machinist heeft goed zicht op elke situatie door de LED-werkverlichting en de omkeerbare stuurinrichting. Hierdoor rijdt de machinist altijd vooruit. De canopy biedt optimale veiligheid voor de machinist.

Binnen het leveringsprogramma van Kemp Groep vallen diverse merken en typen rupsdumpers. Voor Canycom zijn dat o.a. de S120, S160 en de S300 met laadvermogens van 1,2 tot 3 ton laadvermogen. Sinds kort zijn daar twee kleinere modellen aan toegevoegd. De elektrische Canycom SC30 met een laadvermorgen van 300 kg en een breedte van 70 cm. En de Canycom SC75 met een laadvermorgen 1.000 kg en een breedte van 89 cm

Over Loon- en verhuurbedrijf Oussoren
Het in Westbroek (Utrecht) gevestigde Loon- en verhuurbedrijf Oussoren is sinds 1990 actief op het gebied van grondverzet, zand- en grondhandel, loonwerk en sloopwerk en machineverhuur voor de grondverzet. Oussoren beschikt onder andere over rupskranen, mobiele kranen, midikranen en minikranen, rupsdumpers, minirupsdumpers, rupsmaishakselaars, trekkers met kiepwagen(s)/waterwagen(s), diverse andere landbouwwerktuigen en ervaren personeel om uw werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Kijk op www.oussoren.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen rupsdumper!

Alle rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.