BOMAG BW177D-5 voor trouwe klant Van Schie

Van Schie uit Mijdrecht heeft onlangs een nieuwe BOMAG BW177D-5 grondwals in ontvangst genomen. Naast BOMAG beschikt Van Schie ook over machines Kobelco en Atlas. Een mooi voorbeeld van hoe onze merken elkaar perfect aanvullen. Wij wensen Van Schie wederom veel werkplezier met de BOMAG grondwals!

Met een indrukwekkend gewicht van 6.800 kilo, een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.686 mm is deze machine een echte krachtpatser. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS.

Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van BOMAG ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: Met trilplaat, Polygoon en Variocontrol. Deze BOMAG is uitgerust met airco, verdichtingsmeter en radio. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Kemp Groep in De Meern heeft de BOMAG BW177D-5 van Van Schie opgebouwd met extra LED-werkverlichting. Daarnaast is de wals in de bedrijfskleuren van Van Schie gespoten.

Over Van Schie

De Van Schie Groep bestaat uit de bedrijfsonderdelen Van Schie B.V., Van Schie Kraanverhuur B.V., Mowi-Nederland B.V., HP Staal BV en Janson Bridging B.V. Stuk voor stuk zeer ervaren bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw. Al meer dan 50 jaar werken zij voor de overheid, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Met name voor projecten in de Randstad, maar voor zaken als de materieelverhuur en uitvoering van de geluidsschermen of specialistische werken, is men actief in heel Nederland. Kijk op www.vanschie.com voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!

Stel uw eigen BOMAG online samen met de handige machine-configurator. Zo ook de BOMAG BW177AD-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.