BOMAG BW177D-5 Stage V voor A.A. Machines B.V.

A.A. Machines B.V. uit Papendrecht heeft onlangs een BOMAG BW177D-5 Stage V in ontvangst genomen. Kemp Groep bedankt A.A. Machines voor de prettige samenwerking!

Met een indrukwekkend gewicht van 6.800 kilo, een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.686 mm is deze machine een echte krachtpatser. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS. Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van BOMAG ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: Met trilplaat, Polygoon en Variocontrol. Deze BOMAG is uitgerust met airco, verdichtingsmeter en radio. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over A.A Machines B.V.

A.A Machines B.V. uit Papendrecht, verhuurt en verkoopt machines en materieel voor de grond,- weg- & waterbouw, sloop & recycling, op- & overslag en afvalverwerking. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.aamachines.nl/nl

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!

Stel uw eigen BOMAG online samen met de handige machine-configurator. Zo ook de BOMAG BW177AD-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.