BOMAG BW177D-5 grondwals voor MVB

Machine Verhuur Barneveld heeft onlangs een BOMAG BW177D-5 Stage V in ontvangst genomen en toegevoegd aan hun verhuurprogramma. Kemp Groep leverde deze grondwals samen met nog twee jong gebruikte asfaltwalsen af aan het verhuurbedrijf uit Barneveld.

Met een indrukwekkend gewicht van 6.800 kilo, een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.686 mm is deze machine een echte krachtpatser. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS. Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van BOMAG ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: Met trilplaat, Polygoon en Variocontrol. Deze BOMAG is uitgerust met airco, verdichtingsmeter en radio. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Machine Verhuur Barneveld
Machine Verhuur Barneveld is al ruim 20 jaar actief op de verhuurmarkt. Het bedrijf is onderdeel van Vink B.V. en is specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en andere producten. Machine Verhuur Barneveld verhuurt o.a. hoogwerkers, shovels, kranen, stofbestrijdingsmachines, verreikers en andere machines gerelateerd aan de bouw en natuuronderhoud. Kijk op https://mvbbarneveld.nl/ voor meer informatie en het complete verhuuraanbod.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!

Stel uw eigen BOMAG online samen met de handige machine-configurator. Zo ook de BOMAG BW177AD-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.