BOMAG BW154AP-5 voor trouwe BOMAG-klant Bove

 Verhuurmaatschappij Bove uit Etten-Leur heeft wederom een BOMAG asfaltwals in gebruik genomen. Ditmaal heeft Kemp Groep een BOMAG BW154AP-5 afgeleverd. Wij wensen Bove ook met deze BOMAG veel werkplezier!

BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfaltwalsen. Voor asfalt dat moeilijk te verdichten is, levert Kemp Groep combiwalsen in de gewichtsklasse 1,5 tot 10 ton gewicht. Met nieuwe technieken als ECONOMIZER, TanGO 4 en ASPHALT MANAGER 2, zorgt de asfaltmachine voor een hogere productiviteit. De ruim 7 ton wegende BW 154 AP-5 heeft een werkbreedte van 1.500 mm met een vermogen van 55,4 kW, verder is de wals voorzien van hydraulische kantensnij-uitrusting rechtsvoor, airco, werkverlichting rondom en een voorbereiding voor de aanbouw splitstrooier.

Deze nieuwe wals uit de AP-5 Serie voldoet helemaal aan de wensen van elke machinist, maximaal bedieningscomfort in combinatie met het beste zicht rondom wordt het mogen werken met deze wals iedere dag weer een klein feestje!

Over Verhuurmaatschappij Bove

Bove uit Etten-Leur en Amsterdam is de afgelopen 40 jaar met 300 machines uitgegroeid tot één van Nederlands grootste verhuurders op het gebied van wegenbouw. Alle machines worden door een eigen team van gepassioneerde monteurs onderhouden en in een gebruiksklare status gehouden. Door vanuit passie te werken aan kwaliteit, constant te blijven vernieuwen, zich op te stellen als partner en geen uitdaging uit de weg te gaan, levert Bove inmiddels aan de meest spraakmakende wegenbouwers van Nederland en Europa. Deze kernwaarden heeft de organisatie tot op de dag van vandaag nog steeds hoog in het vaandel staan. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.bove.nl/

Start met het samenstellen van je eigen wals!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.