BOMAG BW145D-5 voor Hofmeijer

De firma Hofmeijer uit Voorst heeft een nieuwe BOMAG BW145D-5 grondwals in ontvangst genomen. Met een indrukwekkend gewicht van 4.450 kilo, een vermogen van 76 pk en een werkbreedte van 1.426 mm is deze machine een echte efficiënte krachtpatser. Kemp Groep wenst Hofmeijer veel werkplezier met deze BOMAG grondwals!

Met een indrukwekkend gewicht van 4.450 kilo, een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.426 mm is deze machine een echte krachtpatser. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS. Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van BOMAG ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: Met trilplaat, Polygoon en Variocontrol. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Hofmeijer

‘Kennis geeft vertrouwen’. Hofmeijer is uw partner in landschap, bodem, infrastructuur en sport. Ze zijn specialist en partner voor gemeenten provincies, waterschappen, landgoedeigenaren en natuurorganisaties bij het inrichten van infrastructuur en buitenruimten. Met specialistische kennis, jarenlange ervaring en hoogwaardige kwaliteit verzorg Hofmeijer snel en vakkundig het fundament voor projecten in woning en utiliteitsbouw, agrarische bouw, wegenbouw, landschapsinrichting en sportaccommodaties. Kijk op hofmeijervoorst.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!

Stel uw eigen BOMAG online samen met de handige machine-configurator. Zo ook de BOMAG BW145D-5 grondwals.

Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.