BOMAG BW124 DH-5 grondwals voor BLM Wegenbouw B.V.

BLM Wegenbouw B.V. uit Wessem (Limburg) heeft een BOMAG BW124 DH-5 Stage V grondwals in ontvangst genomen. Dit is alweer de derde wals in zeer korte tijd voor BLM! Kemp Groep leverde deze grondwals en wenst BLM Wegenbouw veel werkplezier met de aanwinst.

De 3.300 kg wegende BOMAG BW124DH-5 grondwals heeft een vermogen van 34 kW en een werkbreedte van 1.200 mm. Verder uitgerust met o.a. werkverlichting, zwaailamp en verdichtingsmeter. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen en/of GPS. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over BLM Wegenbouw B.V.
De bouwwereld is drukbevolkt en altijd in beweging. Om je daarbinnen te kunnen onderscheiden, moet je als bedrijf weten waar je kracht ligt. Bij BLM ligt die kracht in hun mensen. Met hun drive, kennis en creativiteit in het werk maken ze van BLM Wegenbouw het beste infrabedrijf van Zuid-Nederland. Vakmanschap in de infrastructuur is mooi om te zien. De vakspecialist GWW die een rioolbuis plaatst in het zicht van vele bewoners. De stratenmaker die elke steen passend maakt. De kraanmachinist die manoeuvreert in een smalle straat. En de uitvoerder die alles samenbrengt. Stuk voor stuk vakmensen, met liefde voor hun vak. BLM Wegenbouw B.V. werkt samen met vaste partners en collega-aannemers. “Want samen komen we verder en kunnen we meer.” Ze delen hun kennis en expertise met klanten en partners, zodat ze er samen slimmer van worden. Kijk op www.blmwegenbouwe.nl voor meer informatie.

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW124DH-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.