BOMAG BW124 DH-5 Grondwals voor BKS Infra B.V.

BKS Infra uit Ens heeft, via Kemp Groep, een nieuwe BOMAG BW124 DH-5 Stage V grondwals in ontvangst genomen. Eerder kocht BKS Infra een Atlas 150W mobiele graafmachine. Wij wensen hen veel werkplezier met de aanwinst!

De 3.300 kg wegende BOMAG BW124DH-5 grondwals heeft een vermogen van 34 kW en een werkbreedte van 1.200 mm. Verder uitgerust met o.a. werkverlichting, zwaailamp en verdichtingsmeter. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen en/of GPS. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over BKS Infra
BKS Infra is actief op de infrastructurele markt. Zij storten zich met enthousiasme op werkzaamheden zoals grondwerk, verhardings- en rioleringswerkzaamheden. Bij alle projecten wordt zoveel mogelijk gewerkt met recyclebare producten. Kijk op www.bksinfra.nl voor meer informatie.

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW124DH-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.