BOMAG grondwals voor Gerwers

Aannemersbedrijf Gerwers Tilligte BVheeft een BOMAG BW124 DH-5 Stage V grondwals in ontvangst genomen. Kemp Groep leverde deze grondwals in de bedrijfskleur van Gerwers en wenst hen veel werkplezier met deze aanwinst.

De 3.300 kg wegende BOMAG BW124DH-5 grondwals heeft een vermogen van 34 kW en een werkbreedte van 1.200 mm. Verder uitgerust met o.a. een zwaailamp en verdichtingsmeter. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen en/of GPS. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Aannemersbedrijf Gerwers Tilligte BV

Aannemersbedrijf Gerwers Tilligte BV is gespecialiseerd in de disciplines Wegen, Water en Groen. Gerwers heeft de juiste specialisten in huis die breed inzetbaar zijn. Zij benaderen elke opdracht praktisch, met gevoel voor het werk en met gezond verstand. Precies daarom vertrouwt Gerwers ook al meer dan 65 jaar op hun eigen kracht en zijn zij een betrouwbare partner voor veel opdrachtgevers. Kijk op www.gerwers.nl voor meer informatie.

U kunt nu uw eigen grondwals samenstellen!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW124DH-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.