BOMAG BW100 ADM-5 voor Tennisbouw Nederland

Tennisbouw Nederland B.V. uit het Brabantse Schaijk heeft een BOMAG BW100 ADM-5 tandemwals in ontvangst genomen. Deze BW100 ADM-5 is uitgerust met een dubbele rijhendel, zwaailamp, werkverlichting en een neerklapbare veiligheidsbeugel. Kemp Groep wenst Tennisbouw Nederland veel werkplezier met deze BOMAG wals!

Het complete BOMAG-programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 16,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG-tandemwalsen kenmerken zich onder andere door goed zicht op de werkzaamheden. Deze 1.650 kg wegende BOMAG BW 100 ADM-5 tandemwals heeft een slagkracht van 17 kN en een werkbreedte van 1.000 mm.

Over Tennisbouw Nederland B.V.
Tennisbouw Nederland B.V. is al meer als 30 jaar uw partner in sport. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van tennisbanen. Ook voor de inrichting en het onderhoud van diverse sportvelden kunt u bij Tennisbouw Nederland B.V. terecht. Tot de opdrachtgevers behoren zowel gemeenten en verenigingen maar ook particulieren. Kijk op www.tennisbouw.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.

U kunt uw nieuwe machine zelf samenstellen!

De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.