BOMAG BW 100 ADM-5 tandemwals voor Graaf Elektrisch

Graaf Elektrisch uit Ouddorp heeft een BOMAG BW 100 ADM-5 Stage V tandemwals in ontvangst genomen. Kemp Groep wenst Graaf Elektrisch veel werkplezier met de BOMAG wals.

Het complete BOMAG-programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 16,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG-tandemwalsen kenmerken zich onder andere door goed zicht op de werkzaamheden. Deze 1.650 kg wegende BOMAG BW 100 ADM-5 tandemwals heeft een slagkracht van 17 kN en een werkbreedte van 1.000 mm.

Stel nu via onze machine-configurator in een aantal stappen zelf een BOMAG wals samen!

U kunt uw nieuwe machine zelf samenstellen!
De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.