BOMAG bandenwalsen voor Dura Vermeer

Dura Vermeer heeft twee BOMAG bandenwalsen uit een order van drie in ontvangst genomen. Het voordeel van een bandenwals is dat het kneedeffect van de rubberen banden een uitstekende dekking van het oppervlak garandeert. Deze BOMAG BW11RH-5 bandenwals is een perfecte aanvulling op het machinepark van Dura Vermeer, dat reeds diverse BOMAG asfaltwalsen omvat.

De BOMAG BW11RH bandenwals heeft een werkbreedte van 1,73 meter en het basis model weegt ca. 5.400 kg. Deze wals is voorzien van extra ballast en op een totaalgewicht van 9 ton uitgeleverd. Verder is de bandenwals geleverd met airco, werk- en verkeersverlichting, thermische schorten, sproeisysteem met schraper en borstel, luxe stoel, asfalt temperatuurmeter en de herkenbare bedrijfskleur van Dura Vermeer. Deze compactere bandenwals kan makkelijk ingezet worden in krappe werkomstandigheden, zoals voor fietspaden, waar de BW28RH bandenwals te groot voor is.

Het kneedeffect van de rubberen banden garandeert een uitstekende verdichting. En zoals bij de zwaardere BOMAG bandenwalsen, is ook de BW11RH voorzien van een ruime en geluidsarme cabine. Bovendien zorgt de hydrostatische aandrijving voor een groot klimvermogen en het behalen van een maximum snelheid van wel 20km/u.

Voor ieder type werk is er bij Kemp Groep een geschikte wals beschikbaar. Meer weten over de verschillende asfaltwalsen? Kijk op hier of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Dura Vermeer
Ruim 165 jaar geleden legt Job Dura de fundamenten van onze onderneming met de start van een eenvoudige timmerwinkel in Katendrecht bij Rotterdam. Onder de volgende generaties Dura en door de fusie met Vermeer groeit het bedrijf uit tot de Dura Vermeer Groep van nu. Zij zien in Nederland een toenemende behoefte aan kwalitatieve en duurzame oplossingen en voorzieningen op het gebied van leefbaarheid, wonen, werken, recreatie, mobiliteit en veiligheid. Dura Vermeer bouwt samen aan optimale oplossingen en hebben één belofte voor de klant: ‘Bouwoplossingen die jouw verwachtingen waarmaken’. Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Kijk op www.duravermeer.nlvoor meer informatie.

Start met het samenstellen van een BOMAG machine!

De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.