BENS 160R voor Van der Pols machineverhuur uit Pernis

Van der Pols machineverhuur uit Pernis heeft onlangs een BENS (Canycom) rupsdumper in ontvangst genomen. De 160R heeft een laadvermogen van maar liefst 1.600 kg. Dankzij de uniek draaiende laadbak met maximale kiephoek van 90° is deze rupsdumper zeer handig in gebruik. Kemp Groep bedankt Van der Pols wederom voor de fijne samenwerking!

De BENS 160R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijk bedieningspaneel. Hierdoor is de 160R eenvoudig te bedienen. De machinist heeft altijd goed zicht op elke situatie en met de uniek draaiende laadbak met maximale kiephoek van 90° handig in gebruik. De 160R heeft een laadvermogen van maar liefst 1.600 kg en een eigen gewicht van ca. 1.340 kg. De krachtige en zuinige motor maakt de Japanse kwaliteitsdumper het perfecte aanvullende product.

Over Van der Pols

Van der Pols machineverhuur uit Pernis is specialist in verschillende soorten werkzaamheden. Van der Pols verteld: ‘’Veel machineverhuurders besparen in deze tijd op veiligheid en nieuwe apparatuur. Wij kiezen er voor om hier juist in te investeren, om al onze klanten de zekerheid en kwaliteit te blijven bieden van de modernste technieken. Door dit te combineren met onze decennia aan ervaring en het al meer dan 35 jaar voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften geeft ons, en onze klanten, altijd net een streepje voor.’’ Voor meer informatie gaat u naar: https://avanderpolsmachineverhuur.nl/

Start met het samenstellen van je eigen rupsdumper!

Alle BENS rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.