BENS 300R voor G. van Etten

Loonbedrijf G. van Etten uit IJsselmuiden heeft onlangs een BENS 300R in ontvangst genomen. De rupsdumper vervangt een Morooka MST 300V uit 2003. Wij wensen G. van Etten veel werkplezier met de nieuwe BENS!

De BENS 300R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijke bedieningspaneel met LED-scherm. De machinist heeft goed zicht op elke situatie door de LED-werkverlichting en de omkeerbare stuurinrichting. Hierdoor rijdt de machinist altijd vooruit. De canopy biedt optimale veiligheid voor de machinist.

De uniek draaiende laadbak met een maximale kiephoek van 85° heeft een laadvermogen van maar liefst 3.000 kg. Met het eigen gewicht van ca. 2.650 kg en met een volle laadbak komt de bodemdruk op slechts 0,39 kgf/cm2. De hydrostatische transmissie met dubbele rijpompen zorgt voor perfecte terreineigenschappen en in combinatie met de krachtige en zuinige Stage V motor is dit Japanse kwaliteitsproduct het perfecte aanvullende product.

De BENS 300R van Loonbedrijf G. van Etten is afgeleverd in firmakleur en is voorzien van professionele belettering.

Over Loonbedrijf G. van Etten

In 1961 is Jaap van Etten zich bezig gaan houden met tuinbouwloonwerk. Het bedrijf bleef door de jaren heen gestaag groeien en telt nu 85 vaste werknemers. Doordat de werkzaamheden in het noorden toenamen, is er in januari 2002 een nevenvestiging in IJsselmuiden gestart. Deze vestiging word geleid door Gerard van Etten. Per 1 januari 2009 is Agrarisch Loonbedrijf Gerard van Etten B.V. een geheel zelfstandige onderneming geworden. Zij zijn gespecialiseerd in GWW-werkzaamheden, tuinbouw en groenvoorziening. Voor meer informatie gaat u naar: http://www.loonbedrijfvanetten.nl/home.php

Start met het samenstellen van je eigen rupsdumper!

Alle rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.