BENS 160R voor Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken

Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken uit Ouderkerk aan den IJssel heeft onlangs een BENS 160R rupsdumper in ontvangst genomen. Kemp Groep bedankt Hoogendoorn voor de fijne samenwerking en wenst hen veel werkplezier met de nieuwe rupsdumper!

De BENS 160R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijk bedieningspaneel. Hierdoor is de 160R eenvoudig te bedienen. De machinist heeft altijd goed zicht op elke situatie en met de uniek draaiende laadbak met maximale kiephoek van 90° handig in gebruik. De 160R heeft een laadvermogen van maar liefst 1.600 kg en een eigen gewicht van ca. 1.340 kg. De krachtige en zuinige motor maakt de Japanse kwaliteitsdumper het perfecte aanvullende product.

Over Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken
Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken uit Ouderkerk aan den IJssel is een gespecialiseerd dienstverlener op het gebied van infra. Met een uitgebreid en modern machinepark en zo'n 50 vaste medewerkers kunnen zij elke klant ontzorgen. Het bedrijf heeft alle kwaliteiten van een middelgroot bedrijf, maar combineren die met de charme van een kleine onderneming. Dat betekent: korte lijnen en een persoonlijke benadering. Op het gebied van heiwerken zijn zij sinds 10 jaar actief. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.hogendoornbv.nl/

Start met het samenstellen van je eigen rupsdumper!

Alle BENS rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.