BENS 160R voor A. Blijleven B.V.

Blijleven B.V. uit Pijnacker, heeft via Kemp Groep in De Meern, een nieuwe BENS 160R rupsdumper afgenomen. Blijleven is al langere tijd een gewaardeerde partner in de verkoop van BOMAG compact materieel.

De BENS 160R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijk bedieningspaneel. Hierdoor is de 160R eenvoudig te bedienen. De machinist heeft altijd goed zicht op elke situatie en met de uniek draaiende laadbak met maximale kiephoek van 90° handig in gebruik. De 160R heeft een laadvermogen van maar liefst 1.600 kg en een eigen gewicht van ca. 1.340 kg. De krachtige en zuinige motor maakt de Japanse kwaliteitsdumper het perfecte aanvullende product.

Over A. Blijleven B.V.

Sinds 1957 is A. Blijleven B.V. gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van diverse mechanisatie en tuin- en parkmachines. Van trilplaten en gazonmaaiers tot zandkippers en tractoren. Daarnaast realiseert Blijleven staalconstructies in de ruimste zin van het woord. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.a-blijleven.nl/

Start met het samenstellen van je eigen rupsdumper!

Alle BENS rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.