BENS 120R rupsdumper voor Hans & Dirk Visser Grondwerken

Hans & Dirk Visser Grondwerken uit Blokker heeft een BENS 120R rupsdumper uit voorraad in gebruik genomen. Onlangs nam het bedrijf nog twee Kobelco minigravers in gebruik via Kemp Groep in De Meern. Wij wensen Hans & Dirk Visser Grondwerken veel werkplezier met de BENS rupsdumper.

De BENS 120R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijke bedieningspaneel. De uniek draaiende laadbak met een maximale kiephoek van 90° heeft een laadvermogen van maar liefst 1.200 kg en een eigen gewicht van ca. 1.000 kg. De hydrostatische transmissie met dubbele rijpompen zorgt voor perfecte terreineigenschappen en in combinatie met de krachtige en zuinige Stage 5 motor is dit Japanse kwaliteitsproduct het perfecte aanvullende product.

Meer informatie over de BENS rupsdumpers? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Hans & Dirk Visser Grondwerken
Hans & Dirk Visser Grondwerken uit Blokker verhuurt compleet uitgeruste grondverzetmachines met bediening. Hans & Dirk Visser Grondwerken zijn gespecialiseerd in grondwerken, bestratingswerkzaamheden en rioleringswerken. Kijk op www.hansvisser.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen BENS rupsdumper!
Alle BENS rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.