BENS 120R rupsdumper voor Van Geemen

Van Geemen uit Purmerheeft een BENS 120R rupsdumper in ontvangst genomen. Alle BENS rupsdumpers zijn via onze machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen en snel leverbaar.Kemp Groep wenst Van Geemen veel werkplezier met de BENS rupsdumper.

De BENS 120R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijke bedieningspaneel. De uniek draaiende laadbak met een maximale kiephoek van 90° heeft een laadvermogen van maar liefst 1.200 kg en een eigen gewicht van ca. 1.000 kg. De hydrostatische transmissie met dubbele rijpompen zorgt voor perfecte terreineigenschappen en in combinatie met de krachtige en zuinige Stage 5 motor is dit Japanse kwaliteitsproduct het perfecte aanvullende product.

Meer informatie over de BENS rupsdumpers? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Van Geemen

Van Geemen uit Purmer is een no-nonsense aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Zij staan, met circa 35 medewerkers, met beide benen stevig op de grond. Van Geemen biedt diensten aan in zowel hoofd- als onderaanneming. Waar nodig huren zij de expertise in van (vaak lokale) bedrijven waar ze al tientallen jaren mee samenwerken. Van Geemen bouwt met veel kennis van zaken aan diverse projecten in met name groot Waterland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Door de deugdelijke, flexibele en klantvriendelijke manier van werken is familiebedrijf Van Geemen al meer dan 100 jaar – 120 jaar om precies te zijn - hét aannemingsbedrijf en dé handelsonderneming in de grond-, weg- en waterbouw. Kijk op www.vangeemen.nlvoor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen BENS rupsdumper!

Alle BENS rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.