Attero neemt twee BOMAG vuilcompactors in gebruik

Onlangs heeft de firma Attero niet één, maar twee (!) BOMAG vuilcompactors in gebruik genomen. Als marktleider in Nederland verwerkt Attero op industriële schaal afvalstromen van miljoenen Nederlanders en honderden bedrijven; efficiënt, schoon en veilig. Deze BOMAG BC773RB-5 vuilcompactors beschikken over Stage V motoren en zijn hiermee een perfecte aanvulling op het machinepark van Attero.

De 38 ton wegende BC773RB-5 vuilcompactors zijn uitgerust met een schuifblad van 3,8 meter breed. Daarnaast zijn de luxe cabines uitgerust met airconditioning en alle bedieningsfuncties in de joysticks aan de stoel. Verder zijn de compactors uitgerust naar wens van Attero en voorzien van overdrukvoorbereiding en 27MC.

De volledig hydrostatisch aangedreven BC773RB-5 heeft voor elke functie zijn eigen oliepomp, oftewel de vier rijmotoren worden elk door een eigen oliepomp afzonderlijk aangedreven. Het machinechassis is volledig gesloten en alleen door middel van een inspectieluik toegankelijk voor onderhoud. Dit geeft ophoping van vuil geen kans. De robuuste stalen wielen zijn uitgerust met verwisselbare punten en aan het chassis stalen afstrijkers tussen de nokken om ophoping van vuil te voorkomen en maximale verdichting te kunnen garanderen.

 

 

 

 

 

BOMAG vuilcompactors zijn geheel ontworpen als specifieke verdichtingsmachines en niet afgeleid van bijvoorbeeld een laadschop of bulldozer. Het verdichtingsprincipe berust in de eerste plaats niet op het totale gewicht van de machine, maar meer op het systeem van de wielen en de daarop geplaatste tanden.

Deze vuilcompactors werden geleverd uit handen van Jan-Willem Geessink, BOMAG productspecialist bij Kemp Groep. Ook benieuwd naar de BOMAG vuilcompactors of ander materieel van BOMAG? Kom langs op een van onze vestigingen! Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Over Attero
Als marktleider in Nederland verwerkt Attero op industriële schaal afvalstromen van miljoenen Nederlanders en honderden bedrijven; efficiënt, schoon en veilig. Of het nu gaat om restafval, gft, grond en puin of het scheiden en sorteren van kunststoffen. Attero wil met zijn activiteiten een wezenlijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze samenleving. Met de productie van duurzame energie en grondstoffen. Attero biedt de klant altijd een praktische oplossing voor hun afvalvraagstukken. De potentie van afval maximaal benutten, dat is wat de kundige en betrokken medewerkers van Attero dagelijks doen. Zij geven afval waarde! Kijk op www.attero.nl voor meer informatie

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.