Atlas 270MH voor Xhofleer Recycling

Xhofleer Recycling uit Well heeft via Kemp Groep een nieuwe Atlas 270MH recyclingmachine in ontvangst genomen. Af-fabriek is de basismachine uitgerust met een gestrekte monogiek van 8 meter en een knikarm van 6 meter. De liftcabine, die 2,7 meter hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. Wij wensen Xhofleer veel werkplezier met de nieuwe Atlas!

Deze circa 27 ton wegende mobiele recyclingmachine is voorzien van een 6-cilinder motor met Ad Blue. Deze stille motor is goed voor een hoge productiecapaciteit en een laag brandstofverbruik. De Atlas 270MH heeft een vermogen van 174 pk en een bereik van ruim twaalf meter. Verder kenmerkt de Atlas 270MH zich door de uitstekende prestaties. De geleverde uitvoering met lift cabine, die 2,7m hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. De vier steunpoten van deze recyclingmachine zorgen voor optimale stabiliteit. Verder is de machine af-fabriek geleverd met een gestrekte monogiek van 8 meter en een knikarm van 6 meter. Bij Kemp Groep in Tiel is deze overslagmachine voorzien van geblindeerde achterruit en zijruiten.

Over Xhofleer Recycling

Xhofleer Recycling, ijzer- en metaalhandel, is gevestigd in Well (Limburg). Het bedrijf is gespecialiseerd in demontage en sloopwerkzaamheden, de inkoop van ferro en non-ferro metalen en containerplaatsingen.

U kunt nu ook uw nieuwe recyclingmachine samenstellen!

Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van uitrustingsstuk tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.