Atlas 250MH recyclingmachine voor Dirix Elsloo

Dirix Elsloo B.V. heeft, ter vervanging van een Doosan DX 225 LC-3, een Atlas 250MH recyclingmachine in ontvangst genomen. Machinist Ronald Franken heeft uit handen van Frans Verbunt, verkoopadviseur bij Kemp Groep, de sleutels van de nieuwe Atlas 250MH in ontvangst genomen. Wij wensen Ronald veel draaiplezier met de Atlas!

Deze circa 25 ton wegende mobiele recyclingmachine is voorzien van een 6-cilinder motor met Ad Blue. Deze stille motor is goed voor een hoge productiecapaciteit en een laag brandstofverbruik. De Atlas 250MH heeft een vermogen van 175 pk en een bereik van ruim twaalf meter. Verder kenmerkt de Atlas 250MH zich door de uitstekende prestaties.

De geleverde uitvoering met lift cabine, die 2,7m hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. De vier steunpoten van deze recyclingmachine zorgen voor optimale stabiliteit. Verder is de machine af-fabriek geleverd met een gestrekte monogiek van 6,8 meter en een knikarm van 4,8 meter. Bij Kemp Groep in Tiel is deze overslagmachine voorzien van een hydraulische snelwissel, sorteergrijper van ACDE, overdruk voorbereiding en extra werkverlichting. Daarnaast is de machine is de bedrijfskleuren van Dirix Elsloo B.V. gespoten.

Over Dirix Elsloo
Dirix Elsloo is in 1923 opgericht als eenmanstransportbedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf tot ver buiten de regio. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer om met zoveel mogelijk passie voor u en uw project klaar te staan.Het bedrijf is in staat om voor zowel bedrijven, overheden als particulieren flexibel aan de slag te gaan. Daarbij is de omvang van het project niet van belang. Flexibiliteit is mogelijk door goede planning en effectieve inzet van professionals. Dirix Elsloo biedt niet alleen tuinmaterialen aan, maar kunnen ook de aanleg en bestrating op professionele wijze verzorgen. 

U kunt nu ook uw nieuwe recyclingmachine samenstellen!

Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van uitrustingsstuk tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.