Atlas 175W voor Verdoorn Grondwerken en Verhuur

Verdoorn Grondwerken en Verhuur uit Dussen heeft uit handen van Arno Versluis van Kemp Groep de sleutels van een Atlas 175W mobiele graafmachine ontvangen. Kemp Groep dankt Maarten Verdoorn voor het vertrouwen en wenst hem veel plezier met de nieuwe Atlas.

De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Atlas 175W mobiele kraan is een krachtige en veelzijdig inzetbare machine, geschikt voor bijvoorbeeld zwaardere wegenbouw (riolering), sloopwerken en dergelijke. De Deutz TCD 4.1 L4 Stage V motor heeft een vermogen van 115 KW/156 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw. min) een laag brandstofverbruik. De circa 18,3 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast het uitstekende zicht vanuit de moderne, comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 175W met stalen spatborden en extra gereedschapskist aan de onderwagen is door Kemp Groep opgebouwd naar de wensen en eisen van Verdoorn. Denk hierbij aan o.a.: een Engcon draaikantelstuk met grijpermodule, centrale smering, treeplanken, Nokian 650/45R22,5 banden, dansonderdrukking, trekhaak (trekbek) met koker in het schuifblad, GPS voorbereiding van Leica en extra LED-werkverlichting.

Over Verdoorn Grondwerken en Verhuur
Verdoorn Grondwerken en Verhuur uit Dussen is gespecialiseerd in grondwerken. Het bedrijf kan u helpen bij de aanleg van bouwputten, aanbouwen, vijvers, kelders, zwembaden en tuinen. Voorwerk voor bestratingen, trampolines ingraven, kabelsleuven graven. Ook kunt bij Verdoorn terecht voor rioleringswerkzaamheden.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.