Atlas 160W voor Moerman Verhuur

Moerman Verhuur uit Vlaardingen heeft een Atlas 160W mobiele graafmachine aan het machinepark toegevoegd. Kemp Groep dankt Ronald Moerman voor het vertrouwen en wenst hem veel plezier met de nieuwe Atlas.

De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De 160W mobiele kraan is een krachtige en veelzijdig inzetbare machine, geschikt voor bijvoorbeeld zwaardere wegenbouw (riolering), sloopwerken en dergelijke. De Deutz TCD 6.1 motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw. min) een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 160W met stalen spatborden is door Kemp Groep opgebouwd naar de wensen en eisen van Moerman. Denk hierbij aan o.a.: een Engcon draaikantelstuk met grijpermodule opgebouwd d.m.v. een 8 slangensysteem i.c.m. met een extra voetpedaal waardoor alle functies onafhankelijk bediend kunnen worden, treeplanken, Nokian 650/45R22,5 banden, dansonderdrukking, 360 graden camera, gereedschapskist, extra functie en extra LED-werkverlichting.

Over Moerman Verhuur
Ronald Moerman van Moerman Verhuur is een ervaren ZZP'er gevestigd in Vlaardingen en gespecialiseerd in de agrarische- en GWW-sector. Het bedrijf biedt hoogwaardige diensten en expertise op het gebied van agrarische werkzaamheden en grond-, weg- en waterbouw.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.