Topcon graafsystemen

  • Alle 2D-graafsystemen van Topcon bieden de operator een voortdurende referentie voor hoogte en helling.
  • Alle Topcon 3D-graafsystemen bieden een robuuste constructie beproefde bouwterrein overzicht en hoogte en helling referentie bijstand.

Sneller. Duurzamer. Rendabeler. Veiliger.

Met de juiste oplossingen en kennis helpen wij u slimmer te werken op het snijvlak van infrastructuur en technologie.

Graafsystemen van Topcon bestaan uit degelijke componenten, die elk werk op elke bouwlocatie aankunnen, zelfs onder water. Elke dag weer bereikt u de gewenste nauwkeurigheid met systemen die consequent zijn en u nooit in de steek laten. Onze GPS-systemen volgen elke satelliet in de lucht, zelfs bij een beperkt zicht op de hemel, voor een maximale uptime.

De Kemp Groep en Hans van Driel zijn partner van Topcon en helpen u graag met een juiste keuze voor een 2D- of 3D-graafsysteem. De Kemp Groep en Hans van Driel bouwen al jaren dergelijke systemen op of zet deze van oude machines over naar nieuwe.

Productiviteit

Met de unieke graafoplossingen van Topcon bereikt u de beste productiviteit voor elke taak op elke bouwlocatie. Omdat de machinist alle informatie voorhanden heeft in de cabine, is eenvoudig te zien wat er gedaan moet worden en daardoor kan met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gewerkt worden.

Flexibiliteit

De graafsystemen van Topcon bieden u precies de keuze en flexibiliteit die u nodig hebt. Eerst maakt u een keuze uit de verschillende systemen, daarna past u uw systeem aan aan de eisen van uw werk en uw machine. Op het werk kunt u in een handomdraai eenvoudig van taak wisselen. De machinist kan afhankelijk van de situatie de weergave op het scherm met één druk op de knop veranderen.

Stel uw nieuwe machine met Topcon hier samen!

Configureer uw nieuwe machine met Topcon graafsysteem in een aantal stappen tot de gewenste maatwerk machine. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Configurator