sorteerGrijpers

voor minigravers van 0,7 tot 8 ton

Bekijk Leveringsprogramma

In deze catalogus vindt u de specificaties van alle sorteergrijpers welke te verkrijgen zijn via de Kemp Groep.

Neem contact op met ons via: 030 666 60 66

Waarom een sorteergrijper?
Een graafmachine uitgerust met een sorteergrijper kan gebruikt worden voor het sorteren, grijpen en verplaatsen van afvalstromen. Het is de oplossing voor sorteerwerkzaamheden. De graafmachine dient als gevolg van de sorteergrijper minder verplaatst te worden om in de juiste positie te komen. Hierdoor gaat de productiviteit flink omhoog. Sorteergrijpers zijn in allerlei maten en uitvoeringen te verkrijgen, wij helpen u graag verder met uw specifieke sorteervraagstuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Kemp Groep beschikt over een ruim assortiment uitrustingsstukken. De meeste uit voorraad leverbaar. Van sloophamer tot verlenggiek en van sorteergrijper tot maaikorf. Kemp weet als geen ander dat een juist uitrustingsstuk uw flexibiliteit vergroot.

Wij geven u graag een goed advies over de werking en mogelijkheden van de verschillende uitrustingsstukken. Jarenlange ervaring in de verhuur van dergelijk materieel geeft ons de kans u goed te adviseren.

Stel uw nieuwe machine met sorteergrijper samen!

Configureer uw nieuwe machine met sorteergrijper in een aantal stappen tot de gewenste maatwerk machine. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Configurator