SMP Draai-kantelstukken

voor graafmachines van 3 tot 28 ton

Download Leveringsprogramma

In deze catalogus vindt u beschrijvingen van alle draaikantelstukken binnen het productaanbod van SMP welke te verkrijgen zijn via de Kemp Groep.

Neem contact op met ons via: 030 666 60 66

Waarom een draaikantelstuk?
Een graafmachine uitgerust met een draaikantelstuk is breed inzetbaar. Het is de oplossing voor grondverzet en sloopwerkzaamheden. De graafmachine dient als gevolg van het draaikantelstuk minder verplaatst te worden om in de juiste positie te komen. Hierdoor gaat de productiviteit flink omhoog. Draaikantelstukken zijn in allerlei maten en uitvoeringen te verkrijgen, wij helpen u graag verder met uw specifieke draaikantelvraagstuk.

 

 

 

 

 

 

 

De Kemp Groep beschikt over een ruim assortiment uitrustingsstukken. De meeste uit voorraad leverbaar. Van sloophamer tot verlenggiek en van sorteergrijper tot maaikorf. Kemp weet als geen ander dat een juist uitrustingsstuk uw flexibiliteit vergroot.

Wij geven u graag een goed advies over de werking en mogelijkheden van de verschillende uitrustingsstukken. Jarenlange ervaring in de verhuur van dergelijk materieel geeft ons de kans u goed te adviseren.

Stel uw nieuwe machine met SMP draaikantelstuk samen!

Configureer uw nieuwe machine met SMP draaikantelstuk in een aantal stappen tot de gewenste maatwerk machine. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Configurator