Digga grondboren

voor graafmachines van 0,75 tot 50 ton

Download Leveringsprogramma

In deze catalogus vindt u alle Digga grondboren welke te verkrijgen zijn via de Kemp Groep. Veel van deze modellen zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Staat uw gewenste product er niet tussen? Neem contact op met ons via: 030 666 60 66

Waarom een grondboor?
Een graafmachine uitgerust met een grondboor is specifiek inzetbaar. Het is de oplossing voor boorwerkzaamheden in verschillende soorten ondergronden. Met diverse diameters, lengtes en soorten boorkoppen zijn de mogelijkheden enorm. Grondboren zijn in allerlei maten en uitvoeringen te verkrijgen, wij helpen u graag verder met uw specifieke boorvraagstukken.

De Kemp Groep beschikt over een ruim assortiment uitrustingstukken. De meeste uit voorraad leverbaar. Van extra werkverlichting tot sloopsorteergrijper en van luxe stoel tot maaikorf. Kemp weet als geen ander dat een juist uitrustingsstuk uw flexibiliteit vergroot.

Wij geven u graag een goed advies over de werking en mogelijkheden van de verschillende uitrustingsstukken. Jarenlange ervaring in de verhuur van dergelijk materieel geeft ons de kans u goed te adviseren.

Stel uw nieuwe machine met Digga Grondboor samen!

Configureer uw nieuwe machine met een Digga grondboor in een aantal stappen tot de gewenste maatwerk machine. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Configurator