Kato (en IHI) Minigraafmachines

ca. 1,0 tot 8,1 ton

De Kemp Groep is en blijft het adres voor het onderhoud en de onderdelen van uw KATO of IHI minigraafmachine. Ondanks het feit dat wij met andere merken minigravers onze klanten bedienen blijven wij u de service verlenen die u van ons gewend bent. Dus ook voor (verouderde) modellen KATO of IHI modellen bent u bij de Kemp Groep aan het juiste adres!

Voor meer informatie over minigraafmachines kunt u altijd terecht bij een van onze verkoopadviseurs. Wist u dat u op alle Kobelco minigravers 3 jaar of 3.000 uur garantie krijgt?

0,1 - 2,7 ton

9VXE, 12VXE, 17VXE, 19VXE, 27V4: Binnendraaiers

Stabiele, compacte en veelzijdige graafmachines, ideaal voor werkzaamheden in nauwe ruimten dankzij de verstelbare onderwagen en een bovenwagen dat draait binnen de spoorbreedte. Profiteer gegarandeerd van graafvermogen en -snelheid bij onder andere onderhoud van rioleringen, in tunnels die te klein zijn voor grotere machines en bij tuinaanleg en -onderhoud. 

3,0 - 8,1 ton 

30V4, 35V4, 35V4, 45V, 55V4, 60V4, 85V4: Binnendraaiers

De Kato minigraafmachines staan gelijk aan vermogen en stabiliteit. Doordat de achterkant binnen de spoorbreedte draait kunnen veilig graaf- en laadwerkzaamheden worden uitgevoerd in de buurt van muren of in nauwe ruimten. Geniet van hoogwaardige prestaties, maximale betrouwbaarheid, optimale operationele veiligheid en toegankelijkheid. 

3,5 - 5,5 ton

35N4, 55N4

De stabiliteit tijdens graafwerkzaamheden is aanzienlijk, waardoor onder de moeilijkste omstandigheden kan worden gewerkt. De nieuwe instrumenten links en rechts in de cabine zijn zo ontworpen dat de machinist geniet van maximaal comfort. Geniet van een hoge efficiëntie van het vermogen en koppel, het lage brandstof- en olieverbruik, de minimale uitstoot van verontreinigingen en de onderhoudsvriendelijkheid met lagere productie- en gebruikskosten. 

 

Download de brochures: