Valkenburg

KEMP GROEP

Maastrichterweg 1b
6301 BH  Valkenburg
+31 (0)43 - 205 71 87
info@kemp-groep.nl

Reesink Construction Equipment NL B.V. is de juridische entiteit waaronder Kemp Groep opereert.

In deze, van oorsprong Hans van Driel, vestiging werkt Kemp Groep samen met zusterbedrijf Kamps de Wild. Vanuit de vestiging in Valkenburg worden de klanten in het zuiden van Nederland optimaal bediend. Het pand beschikt over eigen werkplaats, kantoor, wasplaats en Huur&Stuur afdeling. 

Rodi Vroemen

VERKOOPADVISEUR EN VERHUURCOÖRDINATOR VALKENBURG

043 - 205 71 87 rodi.vroemen@kemp-groep.nl

WERKPLAATS en service

De werkplaats is de spil van het bedrijf. Hier maken de ervaren monteurs machines klaar voor aflevering, voeren het onderhoud uit en verzorgen de keuringen. Kemp beschikt over een flink aantal compleet uitgeruste servicewagens in Nederland en België die indien nodig op locatie reparaties en keuringen kunnen uitvoeren. De monteurs zijn professioneel opgeleid en werken vanuit vijf vestigingen in Nederland om aanrijtijden zo kort mogelijk te houden. 

Service is de sleutel voor succes!

Binnen Kemp Groep is men ervan overtuigd dat service één van de belangrijkste onderdelen is binnen de organisatie. Met de ruime openingstijden, ook op zaterdag, unieke faciliteiten, de juiste mensen en sterke merken weten wij al decennia lang onze klanten te overtuigen.

magazijn

Als importeur van een aantal Japanse merken is Kemp Groep verplicht er een voorraadhoudende functie op na te houden. Wij streven een optimale service na en bij een onverhoopte storing een zo kort mogelijke stilstand van de kraan. Met duizenden onderdelen op voorraad grijpt men hier bijna nooit mis. Ook voor machines die al wat langer in omloop zijn. Met de zeer ervaren medewerkers is Kemp Groep prima in staat om alle aanvragen keurig te verwerken.

Huur&Stuur

Deze verhuurtak is onderdeel van de Kemp Groep. Huur&Stuur is een landelijk opererende verhuurder van een compleet programma grondverzetmaterieel zonder machinist en is specialist in (hydraulische) uitrustingsstukken. Met een groeiend aantal vestigingen, eigen servicedienst met zeer ervaren monteurs, transportmogelijkheden, ruime openingstijden en een jong machinepark zorgt Huur&Stuur voor een uitstekende dienstverlening.