Tiel

KEMP GROEP

Marconistraat 15
4004 JM  Tiel
+31 (0)344 - 611 444
info@kemp-groep.nl

Reesink Construction Equipment NL B.V. is de juridische entiteit waaronder Kemp Groep opereert.

Deze, van oorsprong Hans van Driel, vestiging beschikt sinds kort over een vernieuwde werkplaats en uitgebreide Huur&Stuur afdeling. Daarnaast beschikt vestiging Tiel over faciliteiten zoals een eigen stuk spoorbaan om machines te testen, groot magazijn met aangrenzend kantoor en de vernieuwde werkplaats en Huur&Stuur afdeling. 

Wilfred van de Blaak

Operationeel Directeur

+31 (0)6 835 054 09 wilfred.vandeblaak@kemp-groep.nl

Arthur Plomp

Commercieel directeur

06 - 150 367 60 arthur.plomp@kemp-groep.nl

WERKPLAATS en service

De werkplaats is de spil van het bedrijf. Hier maken de ervaren monteurs machines klaar voor aflevering, voeren het onderhoud uit en verzorgen de keuringen. Kemp beschikt over een flink aantal compleet uitgeruste servicewagens in Nederland en België die indien nodig op locatie reparaties en keuringen kunnen uitvoeren. De monteurs zijn professioneel opgeleid en werken vanuit vijf vestigingen in Nederland om aanrijtijden zo kort mogelijk te houden. 

Jean-Paul van Es

Vestigingsmanager

0344 - 611 444 jeanpaul.vanes@kemp-groep.nl

magazijn

Als importeur van een aantal Japanse merken is Kemp Groep verplicht er een voorraadhoudende functie op na te houden. Wij streven een optimale service na en bij een onverhoopte storing een zo kort mogelijke stilstand van de kraan. Met duizenden onderdelen op voorraad grijpt men hier bijna nooit mis. Ook voor machines die al wat langer in omloop zijn. Met de zeer ervaren medewerkers is Kemp Groep prima in staat om alle aanvragen keurig te verwerken.

Transport

Met de transportmogelijkheden van de Kemp Groep is het altijd mogelijk om machines keurig op te halen of af te leveren. Service op locatie? Ook dat kan! Kemp Groep beschikt ook over compleet uitgeruste servicewagens in Nederland en België die indien nodig service op locatie kunnen bieden, zoals reparaties en keuringen. 

Huur&Stuur

Deze verhuurtak is onderdeel van de Kemp Groep. Huur&Stuur is een landelijk opererende verhuurder van een compleet programma grondverzetmaterieel zonder machinist en is specialist in (hydraulische) uitrustingsstukken. Met een groeiend aantal vestigingen, eigen servicedienst met zeer ervaren monteurs, transportmogelijkheden, ruime openingstijden en een jong machinepark zorgt Huur&Stuur voor een uitstekende dienstverlening.

Marc van Mourik

Coördinator Tiel

030 - 669 10 93 marc.vanmourik@kemp-groep.nl