OMMEN

Kemp Groep

Strangeweg 22
7731 GW  Ommen
+31 (0)529 - 452 690
info@kemp-groep.nl

Reesink Construction Equipment NL B.V. is de juridische entiteit waaronder Kemp Groep opereert.

Vanuit deze, van oorsprong Hans van Driel, vestiging bedient de Kemp Groep haar klanten voornamelijk in Noord Nederland. Deze full-service vestiging beschikt over alle nodige faciliteiten zoals een werkplaats met aangrenzend magazijn en kantoor. Daarnaast worden ook de machines van Huur&Stuur verhuurd, gerepareerd, gekeurd en getransporteerd vanuit Ommen. 

Henk ten Klooster

Commercieel Manager Ommen

06 - 101 455 51 henk.tenklooster@kemp-groep.nl

WERKPLAATS en service

De werkplaats is de spil van het bedrijf. Hier maken de ervaren monteurs machines klaar voor aflevering, voeren het onderhoud uit en verzorgen de keuringen. Kemp beschikt over een flink aantal compleet uitgeruste servicewagens in Nederland en België die indien nodig op locatie reparaties en keuringen kunnen uitvoeren. De monteurs zijn professioneel opgeleid en werken vanuit vijf vestigingen in Nederland om aanrijtijden zo kort mogelijk te houden. 

Service is de sleutel voor succes!

Binnen Kemp Groep is men ervan overtuigd dat service één van de belangrijkste onderdelen is binnen de organisatie. Met de ruime openingstijden, ook op zaterdag, unieke faciliteiten, de juiste mensen en sterke merken weten wij al decennia lang onze klanten te overtuigen.

magazijn

Als importeur van een aantal Japanse merken is Kemp Groep verplicht er een voorraadhoudende functie op na te houden. Wij streven een optimale service na en bij een onverhoopte storing een zo kort mogelijke stilstand van de kraan. Met duizenden onderdelen op voorraad grijpt men hier bijna nooit mis. Ook voor machines die al wat langer in omloop zijn. Met de zeer ervaren medewerkers is Kemp Groep prima in staat om alle aanvragen keurig te verwerken.

Huur&Stuur

Deze verhuurtak is onderdeel van de Kemp Groep. Huur&Stuur is een landelijk opererende verhuurder van een compleet programma grondverzetmaterieel zonder machinist en is specialist in (hydraulische) uitrustingsstukken. Met een groeiend aantal vestigingen, eigen servicedienst met zeer ervaren monteurs, transportmogelijkheden, ruime openingstijden en een jong machinepark zorgt Huur&Stuur voor een uitstekende dienstverlening.

Jan Zandbergen

VERHUUR COÖRDINATOR

0529 - 403 010 jan.zandbergen@kemp-groep.nl