De Meern

Kemp Groep

Molensteyn 47
3454 PT  De Meern
+31 (0)30 - 666 60 66
info@kemp-groep.nl

Reesink Construction Equipment NL B.V. is de juridische entiteit waaronder Kemp Groep opereert.

 

De combinatie van alle faciliteiten, de locatie, de ligging en de mensen maken van Kemp Groep een ideale partner. Het terrein van ruim 20.000 m² in De Meern omvat een werkplaats, magazijn, verhuurtak (Huur&Stuur) en de showroom die direct gekoppeld is aan het hoofdkantoor. Dit deel omvat ook een moderne presentatieruimte en een overdekt demoterrein (zandbak). 

Wilfred van de Blaak

Operationeel Directeur

+31 (0)6 835 054 09 wilfred.vandeblaak@kemp-groep.nl

Arthur Plomp

Commercieel directeur

06 - 150 367 60 arthur.plomp@kemp-groep.nl

Koos Spierenburg

Verkoopadviseur

06 839 686 82 koos.spierenburg@kemp-groep.nl

Jan-Willem Geessink

BOMAG productspecialist

06 - 505 636 06 janwillem.geessink@kemp-groep.nl

WERKPLAATS en service

De werkplaats is de spil van het bedrijf. Hier maken de ervaren monteurs machines klaar voor aflevering, voeren het onderhoud uit en verzorgen de keuringen. Kemp beschikt over een flink aantal compleet uitgeruste servicewagens in Nederland en België die indien nodig op locatie reparaties en keuringen kunnen uitvoeren. De monteurs zijn professioneel opgeleid en werken vanuit vijf vestigingen in Nederland om aanrijtijden zo kort mogelijk te houden. 

Service is de sleutel voor succes!

Binnen Kemp Groep is men ervan overtuigd dat service één van de belangrijkste onderdelen is binnen de organisatie. Met de ruime openingstijden, ook op zaterdag, unieke faciliteiten, de juiste mensen en sterke merken weten wij al decennia lang onze klanten te overtuigen.

Maarten van Emmerik

Technisch specialist

030 - 666 60 66 maarten.vanemmerik@kemp-groep.nl

magazijn

Als importeur van een aantal Japanse merken is Kemp Groep verplicht er een voorraadhoudende functie op na te houden. Wij streven een optimale service na en bij een onverhoopte storing een zo kort mogelijke stilstand van de kraan. Met duizenden onderdelen op voorraad grijpt men hier bijna nooit mis. Ook voor machines die al wat langer in omloop zijn. Met de zeer ervaren medewerkers is Kemp Groep prima in staat om alle aanvragen keurig te verwerken.

Theo van Nifterik

PARTS/ATTACHEMENTS

030 - 666 60 66 theo.vannifterik@kemp-groep.nl

Huur&Stuur

Deze verhuurtak is onderdeel van de Kemp Groep. Huur&Stuur is een landelijk opererende verhuurder van een compleet programma grondverzetmaterieel zonder machinist en is specialist in (hydraulische) uitrustingsstukken. Met een groeiend aantal vestigingen, eigen servicedienst met zeer ervaren monteurs, transportmogelijkheden, ruime openingstijden en een jong machinepark zorgt Huur&Stuur voor een uitstekende dienstverlening.

Wilfred van de Blaak

Operationeel Directeur

06 - 835 054 09 wilfred.vandeblaak@kemp-groep.nl

Anco van Vulpen

VERHUURSPECIALIST

030 - 669 10 93 anco.vanvulpen@kemp-groep.nl

Transport

Met de transportmogelijkheden van de Kemp Groep is het altijd mogelijk om machines keurig op te halen of af te leveren. Service op locatie? Ook dat kan! Kemp Groep beschikt ook over compleet uitgeruste servicewagens in Nederland en België die indien nodig service op locatie kunnen bieden, zoals reparaties en keuringen.