Kemp Groep nodigt u van harte uit op de open dagen in De Meern!

Bezoek de nieuwe werkplaats en het moderne magazijn en ontdek alle (elektrische) machines! Donderdag 28 december en vrijdag 29 december van 09:00 tot 17:00 uur! Zien we u dan?!

Onder het genot van een lekker bakje koffie loop je door onze nieuwe werkplaats en magazijn heen. Hier ontdek je wat een verbouwing hier heeft plaats gevonden en hoe ultra modern de voorzieningen zijn én wat de voordelen hiervan zijn voor jou. In het nieuwe magazijn demonstreren wij graag onze gloednieuwe Kardex kasten en leiden we je graag rond.

ontdek onze machines op het Buitenterrein

Als je doorloopt over het buitenterrein en langs Huur&Stuur laten we je graag de nieuwe ontwikkelingen rondom elektrische machines binnen ons bedrijf zien. En niet alleen dát, maar ook onze nieuwe machines, populaire machines en klantmachines staan er allemaal te schitteren! 

(elektrische) Primeurs!

Tijdens de open dagen presenteren de nieuwste minigravers en rupsgraafmachines van Kobelco. De SK26SR-7 en SK28SR-7 minigravers en SK230SRLC-7 en SK270SRLC-7 rupsgraafmachines volgen de lijn van de nieuwste moderne -7 generatie. 

Daarnaast presenteren wij voor het eerst de elektrische Atlas 150W mobiele graafmachine welke is geëlektrificeerd in samenwerking met de Atlas fabriek.

Ook het GEOS concept met de nieuwste af-fabriek elektrische huurmachines zoals een elektrische minigraafmachine, rupsgraafmachine en Kramer wielladers en verreikers.

Én de nieuwste elektrische BOMAG trilplaten, stampers en asfaltwalsjes staan te schitteren en zijn te bekijken tijdens de open dagen.

Neem je kinderen gezellig mee!

Niet alleen voor de volwassenen, maar ook voor de kleintjes is er genoeg te doen, al zijn de graafmachines natuurlijk al super indrukwekkend. Speciaal voor de kinderen is er een klein zandbakje aanwezig mét mini-minigraafmachines, want, jong geleerd is oud gedaan!

Proefdraaien in de zandbak

In de zandbak kun je onze machines testen. Even scheppen, draaien en voelen of gewoon eventjes in de cabine zitten. Overtuigd? Onze vertegenwoordigers staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en helpen je graag verder! 

Tijd voor een lekkere snack! 

Ook daar is natuurlijk zoals elk jaar voor gezorgd. Even lekker zitten, uitrusten en rondkijken onder het genot van een lekker broodje, frietje, drankje of een koffie.