Nieuws

Kemp Groep ook importeur Morooka rupsdumpers

Kemp Groep en Meerman machines slaan handen ineen voor Morooka rupsdumpers!

De Japanse fabrikant Morooka is wereldwijd marktleider en specialist op het gebied van rupsdumpers. En dat is niet voor niets! Het zeer uitgebreide leveringsprogramma kenmerkt zich door moderne techniek en veelzijdige toepasbaarheid doordat in praktisch iedere gewichtsklasse een roterende variant leverbaar is. Onder de vlag van Royal Reesink B.V. gaan Kemp Groep en Meerman machines samenwerken op het gebied van verkoop, onderdelen, service en onderhoud voor Morooka rupsdumpers.

Kemp Groep is al jarenlang marktleider in rupsdumpers in de Benelux. Deze expertise wordt nu ingezet voor Morooka. Dat juist Morooka voor Kemp Groep een hele logische stap is, komt voort uit het DNA van de fabrikant. De Japanse productkwaliteit is Kemp Groep niet vreemd. Daarnaast is Morooka door zijn schaalgrootte in staat te innoveren en te ontwikkelen naar specifieke wensen en eisen van de Nederlandse klant. Zo introduceert Morooka nu een volledig vernieuwd leveringsprogramma met Stage 5 motoren.

Morooka rupsdumpers
Morooka levert al ruim 60 jaar krachtige en duurzame rupsdumpers met hoge productiviteit en een lage bodemdruk. Uniek bij Morooka zijn rupsdumpers met 360° draaibare bovenwagen. Dit maakt de dumper efficiënt inzetbaar en beperkt de schade aan de bodemstructuur.

Daarnaast maakt Morooka gebruik van een speciaal voor rupsdumpers ontwikkeld rijwerk. Door acht kort bij elkaar geplaatste onderrollen wordt piekspanning op de rups voorkomen wanneer de dumper over obstakels rijdt. Dit verlengt de levensduur van het rijwerk aanzienlijk. De ruime cabines zijn gemoderniseerd met digitaal display, airconditioning en joystickbediening. De verlaagde motorkap maakt dat de machinist zeer goed zicht heeft rondom de machine.

Dit jaar leverbaar
De eerst stage 5 modellen zijn dit najaar leverbaar. De MST70C, MST110C en de MST110CR zijn inmiddels besteld. Alle Morooka rupsdumpers zijn via de machine-configurator van Kemp Groep in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan.

STEL UW MOROOKA DUMPER ZELF SAMEN!

De Morooka MST1500VD dumper is via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van extra werkverlichting tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Terug naar overzicht

KRACHTIGE RUPSDUMPER MET HOGE PRODUCTIVITEIT

MOROOKA IS WERELDWIJD MARKTLEIDER EN SPECIALIST OP HET GEBIED VAN RUPSDUMPERS.
  • Japanse topkwaliteit
  • Duurzame en sterke rubberen rupsen
  • Ruime cabine met digitaal display
  • Vier kantelbare onderrollen met acht rollen totaal voorkomen piekspanning op de rups voor langere levensduur
  • Hydrostatische transmissie benut volledige kracht van de motor
  • Lage bodemdruk
  • Ruim zicht door lage motorkap