Wielladers

DOWNLOAD HIER DE Schaeff LEVERINGSPROGRAMMA BROCHURE:

Liever een exemplaar in handen? Neem contact op met uw contactpersoon.

shovels/wielladers

Wielladers van Schaeff en Kramer staan erom bekend dat ze comfortabel, veelzijdig en betrouwbaar zijn. Deze A-merk besteden veel aandacht aan een goede basis en nuttige verschillen in de onderlinge types. Zo zijn er Schaeff en Kramer wielladers met een hoge rijsnelheid of wielladers die zuinig rijden of makkelijk naar eigen wens uit te breiden zijn met verschillende toebehoren, zoals een hoogkiepbak. Voor elk project is er een passende wiellader. Bekijk hierboven snel welke types de Kemp Groep in het leveringsprogramma heeft zitten.

Nieuwe of gebruikte shovel?

Een sterke traditie die begint bij een goede service en een betrouwbaar product die tot op de dag van vandaag nog onze kernwaarden zijn. Naast Kramer beschikken wij over een assortiment shovels van Schaeff - uitsluitend topmerken. Deze kwalitatief hoogwaardige machines hebben wij ook tweedehands in ons assortiment. De sterke machines hebben al draaiuren achter de kiezen maar kunnen nog verschillende projecten meedraaien. Zoekt u een tijdelijke oplossing of een goedkopere wielgraafmachine met dezelfde power en voordelen? Kijkt u eens naar ons tweedehands aanbod.

wielladers van Kemp

Bij Kemp Groep bent u met topmerken, tweedehands machines en de mogelijkheid tot huren altijd aan het juiste adres voor de perfecte shovel om de klus te klaren. Wij helpen u graag een keuze maken met onze kennis van zaken en laten u ook graag zien en ervaren wat de machines kunnen in onze showroom en dmv demo-mogelijkheden. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u rekenen op een compleet leveringsprogramma en 24/7 storingsdienst.