ACTIE: Elektrische Kramer WIELLADer

  • Bedrijfsgewicht: 3.880 kg
  • Motorvermogen: 31,6 pk
  • Emissienorm: Emissievrij
  • Oplaadtijd: max. 3 uur (80% vol)
  • Breedte: 1.650 mm 

Specificaties

Ontdek de kracht van de Kramer 5065E!

De ultieme partner voor al uw werkzaamheden. Met zijn indrukwekkende geavanceerde functies zet deze machine een nieuwe standaard in elektrische werktuigen. Laat je verrassen door zijn ongekende prestaties terwijl je bijdraagt aan milieuvriendelijk werken.

Vul hieronder het formulier volledig in en een verkoopadviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Actie geldig zolang de voorraad strekt!

Ik heb interesse in een kramer 5065E Elektrische wiellader en kom graag in contact met een adviseur:

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Volledig emissievrij!

Ontdek de kracht van de Kramer 5065E - de ultieme partner voor al uw werkzaamheden. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde functies zet deze machine een nieuwe standaard in elektrische werktuigen. Laat je verrassen door zijn ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid, terwijl je bijdraagt aan milieuvriendelijk werken.

Met een 37,5 kWh Li-ion accu van 96 volt en een handige batterij-indicator ben je altijd op de hoogte van de resterende accucapaciteit. Hierdoor kun je jouw werkzaamheden plannen en nooit onverwachts zonder stroom komen te zitten. Dankzij de onboard lader met 9 kW vermogen is opladen erg gemakkelijk, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Met de Eco en Power modus heb je volledige controle over de prestaties van de Kramer 5065E. Schakel naar de Eco modus om energie te besparen en de levensduur van de accu te verlengen.