28 en 29 december 2017 -  Tiel

Hans van Driel en de Kemp Groep nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de Open Dagen op donderdag 28 en vrijdag 29 december 2017. U bent welkom tussen 09.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze dagen is het terrein van Hans van Driel aan de Marconistraat in Tiel het toneel voor tal van primeurs en brengen onze mensen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 Onze fabrikanten hebben in het afgelopen jaar tal van machines ontwikkeld die wij tijdens deze dagen introduceren of nogmaals voor u in de schijnwerpers zetten. De Kobelco SK210 Hybride graafmachine is door een ieder zelf te ervaren. Daarnaast ook de mobiele graafmachines van Atlas, de Bergmann (rups)dumpers, de Schaeff Wielladers en nog veel meer.

Primeur: BOMAG
Een echte primeur is de toevoeging van het merk BOMAG aan ons productenpallet. Wereldwijd de nummer 1 in verdichtingsmachines. In zowel Nederland als België beschikt Reesink Construction Equipment nu over hetzelfde leveringsprogramma en kunnen wij onze klanten nog beter en grensoverschrijdend bedienen.

De samenvoeging van de Kemp Groep en Hans van Driel en de recente toevoeging van De Bruycker onder de vlag van Royal Reesink, heeft u steeds meer te bieden. Daarom is een bezoek aan dit kleurrijke evenement in Tiel meer dan de moeite waard. Zoals u van ons gewend bent zal het u aan niets ontbreken en kunt u op een informele wijze kennis maken met onze merken en mensen.

Graag tot ziens in Tiel!