Open Dagen Kemp Groep in Bergschenhoek

Dit jaar organiseren wij Open Dagen in Bergschenhoek! Met nieuwe mensen, nieuwe modellen en een nog uitgebreider leveringsprogramma zijn wij op onze vestiging in Bergschenhoek in staat om u nog beter van dienst te zijn. Dit willen we graag aan u laten zien!

Meer lezen

Top prestatie!

Dorus de Lange heeft Kemp fantastisch vertegenwoordigd bij de Kobelco Service Technical Contest 2019

Meer lezen

Nieuw: BENS 300R rupsdumper

Kemp Groep lanceert nieuwe BENS 300R rupsdumper met Stage 5 motor.

Meer lezen

William 12,5 jaar in dienst!

Vandaag werkt William, onze spil in het magazijn, 12,5 jaar bij de Kemp Groep in De Meern. Wij feliciteren William van harte met deze mijlpaal en danken hem voor zijn inzet en collegialiteit.

Meer lezen

Jochem 12,5 jaar in dienst!

Meer lezen

Marcel 25 jaar in dienst!

Meer lezen

BAUMA 2019

Van maandag 8 april tot en met zondag 14 april is München de place-to-be. Op de stands van onze merken is altijd een Nederlands sprekende verkoopadviseur aanwezig. Wij hopen u graag te mogen begroeten op de BAUMA!

Meer lezen

Schaeff blijft!

Schaeff wielladers en bandenkranen blijven leverbaar onder de naam Schaeff.

Meer lezen

Introductie Kobelco SK75SR-7

In reactie op de toenemende vraag naar middelgrote graafmachines (<10 ton) in Europa en feedback van dealers op de SK75SR-3 introduceert Kobelco de volledig nieuwe SK75SR-7...

Meer lezen

Infra Relatiedagen Hardenberg

Op 5, 6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt.

Meer lezen