Jochem 12,5 jaar in dienst!

Meer lezen

Marcel 25 jaar in dienst!

Meer lezen

BAUMA 2019

Van maandag 8 april tot en met zondag 14 april is München de place-to-be. Op de stands van onze merken is altijd een Nederlands sprekende verkoopadviseur aanwezig. Wij hopen u graag te mogen begroeten op de BAUMA!

Meer lezen

Schaeff blijft!

Schaeff wielladers en bandenkranen blijven leverbaar onder de naam Schaeff.

Meer lezen

Introductie Kobelco SK75SR-7

In reactie op de toenemende vraag naar middelgrote graafmachines (<10 ton) in Europa en feedback van dealers op de SK75SR-3 introduceert Kobelco de volledig nieuwe SK75SR-7...

Meer lezen

Infra Relatiedagen Hardenberg

Op 5, 6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt.

Meer lezen

TERUGBLIK OPEN DAGEN 2018 KEMP EN HANS VAN DRIEL

Met trots kijken wij terug op de Open Dagen van Kemp en Hans van Driel welke plaatsvonden op 27, 28 en 29 december jongstleden in De Meern. Hartelijk dank voor uw bezoek!

Meer lezen

De Vries Mechanisatie BV nieuwe dealer Bomag Compact materieel

Vanaf nu kunt u ook bij De Vries Mechanisatie BV in Beilen terecht voor o.a. Bomag trilplaten en trilstampers. De uitbreiding van het Bomag dealernetwerk is van essentieel belang om de leidende positie in dergelijk materieel te behouden en verder uit te breiden.

Meer lezen

Open Dagen Kemp en Hans van Driel

UITNODIGING: 27, 28 en 29 december 2018 - De Meern

Meer lezen

Vakantie vier je in de ‘strand-bak’ bij Kemp!

Ook ín de vakantie kun je de nieuwste Kobelco en Atlas graafmachines testen in onze zandbak in De Meern. Zeker weten dat de door jouw gewenste machine er staat? Laat van te voren even weten dat je komt!

Meer lezen