U lijkt Internet Explorer te gebruiken. Omdat Microsoft Internet Explorer niet meer volledig ondersteunt, kan het ook zijn dat onze website niet optimaal functioneert. Voor optimaal gebruik van onze website adviseren we u een modernere browser te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Mozilla Firefox.

Uitnodiging zonnekoning!

Op donderdag 15 juli organiseren wij een spectaculaire informatiemiddag van 13.00 tot 17.00 uur aan de Molensteyn 47 in De Meern. Deze middag demonstreren we de werking van De Zonnekoning en presenteren we de bijbehorende specificaties en toepassingsgebieden. Daarnaast kunt u als eerste kennismaken met de nieuwe Kobelco SK210LC-11, de SK380SRLC en de nieuwe Atlas 150W. 

Meer lezen

Registratie-, kentekenplaat- en APK-plicht

Per 1 januari geldt er een kentekenplicht voor (land)bouwvoertuigen. Mobiele graafmachines en trekkers die op de openbare weg harder rijden dan 25 kilometer per uur moeten vanaf januari 2021 een kenteken hebben.

Meer lezen

De configurator blijft uitbreiden!

Nadat Reesink Construction Equipment NL B.V. eerder de configurator van Kobelco en Atlas lanceerde, zijn nu ook de BOMAG walsen toegevoegd. Met deze configurator is iedereen in staat om in een aantal stappen zijn droommachine samen te stellen. Houd ons in de gaten, want andere merken en typen volgen: We blijven uitbreiden!

Meer lezen

Emissiecertificaat

Weet u precies wat uw machine uitstoot? Wij wel! Vraag gratis het certificaat bij ons aan voor uw (recente) Atlas, BOMAG of Kobelco.

Meer lezen

De configurator is nu online!

Stel je eigen graafmachine samen

Een vertegenwoordiger langs laten komen om de uitvoering van de nieuwe machine door te spreken… Of stel je je graafmachine liever in alle rust zelf samen? Nu heb je de keuze!

Meer lezen

Terugblik BOMAG open dagen in De Meern

Met trots kijken wij terug op de eerste BOMAG open dagen welke plaatsvonden op 10 en 11 januari jongstleden in De Meern.

Meer lezen