Vakantie vier je in de ‘strand-bak’ bij Kemp!

Ook ín de vakantie kun je de nieuwste Kobelco en Atlas graafmachines testen in onze zandbak in De Meern. Zeker weten dat de door jouw gewenste machine er staat? Laat van te voren even weten dat je komt!

Meer lezen

Let op! Gewijzigde openingstijden

Let op! Vanaf maandag 23 juli tot en met zaterdag 25 augustus 2018 hebben wij in De Meern, i.v.m. bouwvak, gewijzigde openingstijden.

Meer lezen

De Bruycker-Kemp: De krachten gebundeld!

De handelsnamen De Bruycker en Kemp | Hamme van Reesink Construction Equipment Belgium BVBA, gaan in de toekomst verder onder de handelsnaam De Bruycker-Kemp.

Meer lezen

Terugblik TKD 2018 - Kemp Groep en Hans van Driel

Met trots kijken wij terug op de TKD in Almere op 31 mei, 1 en 2 juni 2018. Op de stands van de Kemp Groep en Hans van Driel stonden de machines er weer keurig bij.

Meer lezen

Nieuwe privacy regelgeving Kemp Groep

Vanaf 25 mei 2018 veranderen de spelregels over de omgang met persoonsgegevens. Als gevolg daarvan heeft de Kemp Groep haar privacyverklaring aangepast.

Meer lezen

ISO en VCA gecertificeerd!

Met trots kunnen wij melden dat Reesink Construction Equipment (Kemp en Hans van Driel) ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en VCA* 2008/5.1 is gecertificeerd.

Meer lezen

Juridische fusie tussen Ben Kemp Holding B.V., Barend Kemp B.V. en Huur&Stuur B.V.

Juridische fusie tussen Ben Kemp Holding B.V., Barend Kemp B.V. en Huur&Stuur B.V.: Wij verzoeken u daarom onze contactgegevens per 1 januari 2018 in uw administratie te wijzigen.

Meer lezen

Terugblik open dagen 2017

Met trots kijken wij terug op de open dagen van Hans van Driel en Kemp op 28 en 29 december 2017. Het terrein van Hans van Driel B.V. aan de Marconistraat was het toneel voor tal van primeurs.

Meer lezen

OPEN DAGEN HANS VAN DRIEL EN KEMP

Hans van Driel en de Kemp Groep nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de Open Dagen op donderdag 28 en vrijdag 29 december 2017. U bent welkom tussen 09.00 tot 17.00 uur.

Meer lezen

Reesink Construction Equipment verkrijgt importeurschap BOMAG in Nederland

Meer lezen