Wederom kiest KWS voor BOMAG

KWS heeft opnieuw een BOMAG in gebruik genomen. Ditmaal een BOMAG BW154AP-4f AM asfalttandemwals. Eerder nam KWS onder andere een BW28RH-5 bandenwals, BW177D-5 grondwals en een hybride asfaltwals in ontvangst. Wij wensen KWS veel werkplezier met deze BOMAG wals!

BOMAG biedt een ruim assortiment aan Asfaltwalsen. Voor alle voorkomende asfalt soorten levert de Kemp Groep walsen in de gewichtsklasse 1,5 tot 16 ton gewicht. Met nieuwe technieken als ECONOMIZER, TanGO 4 en ASPHALT MANAGER 2, zorgt de asfaltwals voor een hogere productiviteit. De ruim 7 ton wegende BW154AP-4V AM heeft een werkbreedte van 1.500 mm. De BW174 AP-4F met Asfalt Manager is voorzien van onder andere aanbouwsplitstrooier, extra werkverlichting en MagmaLife.

Intelligent verdichtingssysteem in de voorrol: 'Asfalt Manager', inclusief eenvoudig bedienbaar. Het display is geïntegreerd in het dashboard met weergave van digitale rijsnelheid, asfalttemperatuur en verdichtingsweergave met behoud van gedeelde rol. De gedeelde rol is zowel manueel als automatisch variabel van horizontaal (oscillatie) naar vol verticaal.

Lees meer over deze BOMAG asfaltwals

Over kws

KWS Infra is marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt in Nederland. KWS Infra heeft een landelijke dekking en is decentraal georganiseerd via acht vestigingen in Leek, Zwolle, Diemen, Utrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Roosendaal en Eindhoven en een hoofdkantoor in Vianen.

KWS Infra heeft circa 2.200 medewerkers in dienst en pakt jaarlijks zo'n vierduizend projecten aan, variërend van het herstellen van een trottoir tot de reconstructie van een centrumplan. Van de aanleg van een bedrijfsterrein tot complexe geïntegreerde projecten. De kern van het werk bestaat uit grondverzet, riolering en verharding. Kijk op www.kws.nl voor meer informatie.

Standaard in de cabine:

Start met het samenstellen van je eigen wals

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.