Wederom een BOMAG grondwals voor Bove

 Verhuurmaatschappij Boveheeft opnieuw een BOMAG grondwals in ontvangst genomen. Eerder nam Bove ook al een zware knik-gestuurde Bomag BW206AD-5 asfalt tandemwals in gebruik. De nieuwe BOMAG BW213DH-5 met Stage V motor is weer een mooie aanvulling op het verhuurprogramma van het bedrijf. Bij Bove vindt u namelijk uitsluitend hoge kwaliteit machines welke, nieuw of gebruikt, zijn onderhouden met een passie voor verdichting en met het oog op de wensen van de gebruiker.

De BOMAG grondwalsen zijn leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS. Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van Bomag ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: Met trilplaat, Polygoon en Variocontrol.

De circa 13 ton wegende BOMAG BW213DH-5 grondwals heeft een vermogen van 157 pk en een werkbreedte van 2.130 mm. Daarnaast is de wals verder uitgerust met onder andere airconditioning en verdichtingsmeter. ‘DH’ staat voor gladde rol met extra sterk hydraulisch vermogen. Mede door het dubbele pompen systeem en zwaardere motor. Ten behoeve van werkzaamheden onder een grote hellingshoek of in zware klei in combinatie met een pad-foot segmenten kit. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Bove Verhuurmaatschappij

Bove is een verhuurmaatschappij die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van verdichtingsmachines. Onlangs vierde het bedrijf haar 40ste verjaardag en daarmee is de naam een heus begrip in de Nederlandse wegenbouw. Bove draagt zorg voor een verhuurvloot van maar liefst 350 verdichtingsmachines verdeeld over 3 depots en daarmee is het bedrijf te vinden in: Amsterdam, Etten-Leur en Joure. Van trilplaten tot en met 24 tons bandenwalsen, Bove verhuurt het allemaal! Kijk op www.bove.nl voor meer informatie.