Wederom BOMAG voor Klompé

Asfaltverwerking Klompé BV uit Wilsum heeft opnieuw, via Kemp Groep, een BOMAG BW100AD-5 tandemwals in ontvangst genomen. Wij wensen Klompé veel werkplezier met de nieuwe BOMAG!

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 16,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door goed zicht op de werkzaamheden. Deze 2.500 kg wegende BOMAG BW100AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 18,5 kW en een werkbreedte van 1.000 mm. Deze tandemwals is uitgerust met een hydraulische kantensnijder, verkeersverlichting, een zijdelings verstelbare stoel en dubbele rijhendel.

Over Asfaltverwerking Klompé BV
Asfaltverwerking Klompé BV uit Wilsum is een professioneel bedrijf dat al meer dan 12,5 jaar actief is in asfaltwerken. Asfaltverwerking Klompé BV is met het materieel gevestigd in Wilsum en houdt zich bezig met de verhuur van asfaltsets en het uitvoeren van allerhande asfaltwerken voor zowel aannemers als particulieren. Kijk op www.klompebv.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wals!

De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.