Wederom BOMAG BW120AD-5 voor Zwammerdam

Onlangs heeft de firma Zwammerdam Groep uit Bodegraven, via Kemp Groep in De Meern, opnieuw een BOMAG BW120AD-5 in gebruik genomen. De tandemwals is compleet uitgerust met hydraulische kantensnijder, cilindrische kantrol, conische drukrol en hydraulische hondengangverstelling. Verder vervangt deze BOMAG tandemwals een Dynapac CC122 met ruim 6.700 uur op de teller. Later dit jaar volgt er een tweede BW120AD-5 welke een Amman AV26 vervangt.

De 2.700 kg wegende BOMAG BW120AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 24,3 kW en werkbreedte van 1.200 mm. Het meetsysteem van BOMAG, de Economizer, geeft op eenvoudige en overzichtelijke wijze al tijdens het verdichten inzicht in de bodemdichtheid, in combinatie met de asfalttemperatuurmeter maakt dit het verdichten eenvoudiger en nauwkeuriger.

Het complete programma BOMAG tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de werkzaamheden.

Over Zwammerdam Groep

De Zwammerdam Groep sinds 1963 actief in de wegenbouw. Asfalteren is de kernactiviteit. naast asfalteren zijn ook andere aspecten van de wegenbouw vertrouwd terrein, zoals verhardingen door beton(platen), oplossingen voor gladde terreinen, bermen, bestrating, grond- en rioolwerk. Asfalteren is de kernactiviteit van de Zwammerdam Groep. Zowel de aanleg als onderhoud en reparatie van asfaltwegen, paden en bedrijfsterreinen. Vanaf het grondwerk, het aanbrengen van riolering en fundering, tot aan de asfaltconstructie.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.