Wederom BOMAG BF200C-2 voor Klompé

Asfaltverwerking Klompé BV uit Wilsum heeft opnieuw uit handen van Gert Tibbe, BOMAG wegenbouwspecialist bij de Kemp Groep, een nieuwe BOMAG BF200C-2 asfalteermachine in ontvangst genomen. Eerder nam Klompé ook al een BF200C-2 en een BW154AP knikgestuurde tandemwals in gebruik. Wij wensen Klompé opnieuw veel werkplezier met de BOMAG asfalteermachine!

BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfalteermachines. Voor alle voorkomende asfalt soorten levert de Kemp Groep asfaltspreidmachines met een werkbreedte van 1,1 tot wel 10,0 meter. Met technieken als Magmalife voor kortere opwarmtijd, Quick Coupling voor een snelle balkverbreding, brandstofbesparende Ecomode en een dubbele bordes voor meer zicht, zorgt de asfalteermachine voor een hogere productiviteit. De ruim 6 ton wegende BOMAG BF200C-2 heeft een werkbreedte van 1.100 – 2.000 mm. Klik hier voor meer informatie over deze asfaltspreidmachines.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Bomag machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs of kijk op www.kemp-groep.nl meer technische specificaties.

Over Asfaltverwerking Klompé BV
Asfaltverwerking Klompé BV uit Wilsum is een professioneel bedrijf dat al meer dan 12,5 jaar actief is in asfaltwerken. Asfaltverwerking Klompé BV is met het materieel gevestigd in Wilsum en houdt zich bezig met de verhuur van asfaltsets en het uitvoeren van allerhande asfaltwerken voor zowel aannemers als particulieren. Kijk op www.klompebv.nl voor meer informatie.