Van Etten neemt BENS rupsdumpers in ontvangst

Loonbedrijf Van Etten uit Berkel en Rodenrijs heeft, via Kemp Groep, weer maar liefst vijf BENS rupsdumpers met Stage V motor geleverd gekregen. Een krachtige Stage V motor, grote pompen en uitstekende zitpositie zijn maar enkele kenmerken van de BENS rupsdumpers. Er volgen binnenkort nog twee BENS rupsdumpers!

BENS 300R rupsdumper
De BENS 300R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijke bedieningspaneel met LED-scherm. De machinist heeft goed zicht op elke situatie door de LED-werkverlichting en de omkeerbare stuurinrichting. Hierdoor rijdt de machinist altijd vooruit. De canopy biedt optimale veiligheid voor de machinist.

De uniek draaiende laadbak met een maximale kiephoek van 85° heeft een laadvermogen van maar liefst 3.000 kg. Met het eigen gewicht van ca. 2.650 kg en met een volle laadbak komt de bodemdruk op slechts 0,39 kgf/cm2. De hydrostatische transmissie met dubbele rijpompen zorgt voor perfecte terreineigenschappen en in combinatie met de krachtige en zuinige Stage 5 motor is dit Japanse kwaliteitsproduct het perfecte aanvullende product.

BENS 120R rupsdumper
De BENS 120R rupsdumper heeft meer capaciteit en is moderner dan het vorige model. De BENS 120R kenmerkt zich door een eigen gewicht van 1,0 ton en een laadvermogen van 1.200 kg. Uitstekend bereikbaar voor onderhoud; Door de volledig te openen motorklep is de motor van de BENS 120R rupsdumper voor een dagelijkse inspectie prima toegankelijk.

Over Loonbedrijf van Etten
Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector zoals: percelen bouwrijp maken en egaliseren, waterbassins aanleggen, leidingwerk ingraven, damwanden en beschoeiingen plaatsen en ruimen van verschillende soorten tuinbouwgewassen. Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw. Het brede machinepark bestaat uit tractoren, graafmachines, rupsdumpers, shovels en meer. Deze machines worden verplaatst door de diepladers en vrachtwagens van Van Etten. Kijk opwww.vanettenbv.nlvoor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen BENS rupsdumper!
Alle BENS rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.